Kotivinkki

Tattarituorepuuro – keittämättä valmis tuorepuuro sopii niin aamu-, ilta- kuin välipalaksikin

4 h 5 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
4 h
Tattarituorepuuro hellii vatsaa ja antaa potkua päivään. Terästä annos hedelmillä, esimerkiksi kiivillä, hunajamelonilla, banaanilla ja ananaksella tai omilla sesongin suosikeillasi.
VE
0
0


Ainekset (4 annosta)

Tattarituorepuuro

  • 3 dlkauramaitoa
  • 3 dltattarihiutaleita
  • 2banaania
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 2 dlmustikoita sulatettuna

Pinnalle

  • pilkottuja hedelmiä (esim. kiiviä, hunajamelonia, banaania ja ananasta)
Tulosta

Tattarituorepuuro valmistetaan näin:

  1. Mittaa kauramaito ja tattarihiutaleet kannelliseen rasiaan ja anna turvota jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mieluiten yön yli.
  2. Muussaa banaanit soseeksi haarukalla. Sekoita banaanisose, vaniljasokeri ja mustikat puuroon. Lusikoi puuro lautasille ja lisää pilkotut hedelmät puuron pinnalle.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »