Maku

Tapas: Marinoidut paprikat

4
0

Tapas: Marinoidut paprikat

Helppo ja herkullinen tapas grillatuista paprikoista.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annosta)

  • 300 gsuippopaprikoita

Marinadi

  • 3 rklneitsyt oliiviöljyä
  • 1 rklsherryviinietikkaa
  • 1/4 tlsavustettua paprikajauhetta (sweet)
  • 1 kplvalkosipulinkynsi (hienonnettuna)
  • 1 rklhienonnettua lehtipersilijaa
  • juoksevaa hunajaa
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Puolita suippopaprikat. Poista kanta sekä siemenet. Laita paprikat uunivuokaan leikkauspinta alaspäin. Nosta paprikat uuniin 250 asteeseen grillivastuksen alle. Paahda uunissa kunnes paprikoiden kuoreen on tullut mustia laikkuja. Nosta paprikat uunista kulhoon ja peitä kulho tiiviisti kelmulla. Anna paprikoiden jäähtyä noin 15 minuuttia.

Valmista marinadi sekoittamalla kaikki marinadin ainekset hyvin keskenään. Poista paprikoista kuori ja pilko sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Laita paprikat ja marinadi kulhoon. Peitä kelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa vähintään puolisen tuntia.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä