Maku

Tamarindi glaseeratut spare ribsit

0
0

Tamarindi glaseeratut spare ribsit

Kunnon ylikypsät spare ribsit sulaa suuhun. Perinteisistä BbQ herkuista nämä erottuvat tamarindin ansiosta
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kgporsaan spare ribs
  • 1 llihalientä
  • 2 rklsitruunaruohotahnaa
  • 1 rklinkivääritahnaa
  • 4 kplvalkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 2 kpltuore punainen chili
  • 4 rkltamarindikastiketta
  • 6 rkladobokastiketta chipotle chili säilykkeestä
  • 2 rkltomaattipyreetä
  • 4 rklhunajaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Nosta ribsit uuni pakkiin ja suolaa kunnolla.

Kaada päälle kiehuva lihaliemi ja lisää sekaan sitruunaruoho, chili, valkosipuli ja inkivääri

Vuoraa pakki foliolla

Hauduta 100 asteisessa uunissa 2,5 tuntia

Nosta uunista ja valele päälle tamarindi glacea

Grillaa kuumassa grillissä molemmin puolin 5min

Valele vielä lisää tamarindi glace 

Nosta ribsit grillin viileämmälle puolelle (epäsuora grillaus)

Aseta grillin kuumalle puolelle folio nyytti jonka sisällä on savustus puruja ja johon olet pistellyt muutamia reikiä

Laita grillin kansi kiinni ja anna savustua miedolla lämmöllä väh.30min

Tarjoa esim, Jalapenolla maustetun coleslawn, salsan ja tortillojen kera

Tamarindi Glaze:

Yhdistä tomaattipyree, tamarinditahna ja hunaja keskenään kattilassa. Lämmitä kunnes seos on siirappimaista.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä