Maku

Talonpojan näppipalat

10 min
0
0

Talonpojan näppipalat

Teksti Mervi Melasniemi
Kuvat Kirsi Salovaara
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 kpl)

  • 10 kpltummaa täysjyväleipäviipaletta
  • 100 gmaksapasteijaa
  • 1 tlkonjakkia
  • 50 gviinirypäleitä (vihreä)
  • 2 rkltuoretta timjamia

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Ota leivistä pyöreällä muotilla (Ø noin 4 cm) paloja. Mausta maksapasteija ensin halutessasi konjakilla ja levitä tai pursota leiville. Pese, kuivaa ja halkaise rypäleet. Poista siemenet. Koristele leivät rypälepuolikkailla ja tuoreella timjamilla.
Tarjoa talonpojan näppipalat itsenäisyysjuhlan coktail-palana.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä