Maku

Tabbouleh-salaatti

25 min
KA
LA
MA
MU
3.92
10

Tabbouleh on raikas libanonilainen salaatti bulgurista, yrteistä ja kasviksista. Kokeile sinäkin!
Tulosta
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Anna Huovinen

Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlbulguria
  • 100 gpersiljaa
  • 50 gtuoretta minttua
  • 1 kplpunasipulia (hienonnettuna)
  • 1/2 kplkurkkua (hienonnettuna)
  • 2 kpltomaattia (kuutioituna)
  • 1 dlsitruunamehua
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

Kypsennä bulguri pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele keitetyt vehnänjyvät kylmällä vedellä ja jätä ne siivilään valumaan.

Hienonna yrtit. Kuori kurkku, poista siemenet ja kuutioi se. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja kuutioi ne.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Anna tabbouleh-salatin tekeytyä hetki kylmässä.

MITÄ PIDIT?
3.92