Maku

Tabbouleh-salaatti

25 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Tabbouleh on raikas libanonilainen salaatti bulgurista, yrteistä ja kasviksista. Kokeile sinäkin!
KA
LA
MA
MU
3.9
10
Julkaistu: 28.9.2010


Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlbulguria
  • 100 gpersiljaa
  • 50 gtuoretta minttua
  • 1 kplpunasipulia (hienonnettuna)
  • 1/2 kplkurkkua (hienonnettuna)
  • 2 kpltomaattia (kuutioituna)
  • 1 dlsitruunamehua
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
Tulosta

Kypsennä bulguri pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele keitetyt vehnänjyvät kylmällä vedellä ja jätä ne siivilään valumaan.

Hienonna yrtit. Kuori kurkku, poista siemenet ja kuutioi se. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja kuutioi ne.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Anna tabbouleh-salatin tekeytyä hetki kylmässä.

MITÄ PIDIT?
3.94
10 kommenttia