Maku

Taatelilastut

2 h 25 min
0
0

Taatelilastut

Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 kpl)

  • 125 gvoita
  • 2 dltomusokeria
  • 2 rklhunajaa
  • 1 rklsitruunankuoriraastetta
  • 2 kplmunaa
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 1 1/2 dlkuivattuja taateleita
  • 3 rklsherryä

Tee näin

2 h 25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN2 h 10 min

Leikkaa kivettömät taatelit saksilla pienenpieniksi paloiksi. Kaada päälle sherry ja anna palojen marinoitua pari tuntia.
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää hunaja ja kuoriraaste. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
Lisää lopuksi jauhot ja taatelipalat.
Nostele taikinasta kahdella lusikalla nokareita leivinpaperin päälle pellille.
Paista lastuja 200 asteessa noin 10 minuutin ajan. Taatelilastut ovat parhaimmillaan saman päivän aikana tarjoiltuina.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä