3,3(4)
Sveitsiläinen juustosalaatti
Kasvis
Gluteeniton
25 min
7.7.2007
 |
Maku
Reseptin ainekset
8 annosta
200 gjäävuorisalaattia
100 glehtiselleriä
1 kplomenaa
200 gkivettömiä viinirypäleitä
1 dlsaksanpähkinöitä (murskattuna)
Kastike
1 dlmajoneesia
1 dlkermaviiliä
1 rklsitruunamehua
1 rklsinappia
1/2 tlsuolaa
1/2 tlsokeria
1/4 tlmustapippuria
Lisäksi
1 kpltammenlehtisalaattia ruukussa
300 ggryèrejuustoa (rasvaa 27-30 %)

Paloittele huuhdottu ja kuivattu salaatti. Puhdista sellerin varret ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja kuutioi omena. Halkaise pestyt rypäleet ja poista siemenet. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Säästä osa pähkinöistä koristeluun.

Yhdistä kastikeainekset ja sekoita kastike salaattiainesten joukkoon.

Asettele salaatinlehtiä tarjoiluastian reunoille ja nostele salaattiseos kulhoon. Leikkaa juustot erinäköisiksi paloiksi ja asettele sveitsiläisen salaatin päälle yhdessä loppujen pähkinöiden kanssa.

•Voit myös tehdä kastikkeellisen salaattipohjan etukäteen jääkaappiin maustumaan.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo