Maku

Suussasulavat tuplasuklaakeksit

50 min
3
0

Suussasulavat tuplasuklaakeksit

Tuplasuklaakeksit häviävät hetkessä!
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 kpl)

  • 125 gpehmeää voita
  • 1 dlsokeria
  • 1 kplkananmuna
  • 1½ dlvehnäjauhoja
  • 1 dlkaurahiutaleita
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 1 tlvaniljasokeria
  • ½ tlsuolaa
  • 50 gtummasuklaarakeita
  • 50 gvalkosuklaarakeita

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää joukkoon kananmuna. Sekoita vehnäjauhot, kaurahiutalet, leivinjauhe, vaniljasokeri ja suola keskenään. Sekoita jauhoseos vähitellen voi-sokerivaahtoon. Lisää taikinaan tummasuklaa- ja valkosuklaarakeet, sekoita hyvin.

Muotoile tuplasuklaakeksitaikina pötkyläksi (5cm halkaisija) ja kääri leivinpaperiin. Pakasta tuplasuklaakeksitaikinaa 30 minuuttia. Leikkaa taikina 1 cm paksuisiksi kiekoiksi. Asettele leivinpaperille ja paista 200 asteessa (tai kiertoilmauunissa 180 asteessa) noin 10 minuuttia tai kunnes tuplasuklaakeksit ovat kullankeltaisia. Annan keksien jäähtyä ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä