Suppilovahverolihapullat

1 h 10 min
5
0

Suppilovahverolihapullat

Maukkaat syksyiset suppilovahverolla maustetut lihapullat sopivat herkullisesti kermaperunoiden kaveriksi tai ihan sellaisenaan dipattavaksi vaikkapa sinihomejuustokastikkeeseen.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 300-400 gtuoreita suppilovahveroita
  • 800 gsika-nauta jauhelihaa
  • 2 kplkananmunaa
  • 2 kplsipulia
  • 2 tlsuolaa
  • 120 gsmetanaa
  • 0,5 tlmustaapippuria
  • 1,5 dlkorppujauhoja
  • 1 rklbasilikaa

Tee näin

1 h 10 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN40 min

Siistitään ja leikataan sienet pienemmiksi paloiksi, paistetaan kuivalla pannulla niin, että suurin neste haihtuu. Sekoitetaan kulhossa jauheliha, silputut sipulit, kananmunat, korppujauhot, smetana, mausteet ja lopuksi sienet. Pyöritellään lihapulliksi ja paistetaan 200 asteessa puolisen tuntia. 

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä