Maku

Suppilovahverolasagne

1 h 10 min
5
0

Suppilovahverolasagne

Sieniä siellä ja sieniä täällä, tästä makoisa sienilasagne uuniin. Ihana syksyinen lohturuoka.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 1 lsuppilovahveroita

Jauhelihakastike

  • 400 gsika-nauta jauhelihaa
  • 2 kplsipulia
  • 400 gchilitomaattimurskaa
  • 2 tlprovencen yrttisekoitusta
  • 2 tlsuolaa
  • 1 tlsokeria
  • 2 kplpieni valkosipulin kynsi hienonnettuna

Valkokastike

  • 50 gvoita
  • 1 dlvehnäjauhoja
  • 1 lmaitoa
  • 100 gjuustoraastetta
  • 2 tlsuolaa
  • 0,5 tlmustaapippuria
  • 16 kpllasagnelevyjä

Lisäksi

  • Päälle tomaattia ja juustoraastetta.

Tee näin

1 h 10 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN40 min

Tee kastikkeet lasagnea varten. Jauhelihakastike: Silppua sipulit ja paista pannulla hetken aikaa, lisää jauheliha ja paista kypsähköksi, lisää tomaattimurska sekä mausteet, tarkista suola. Valkokastike: Laita voi kuumalle pannulle, pyörittele hetki ja lisää jauhot, ruskista, lisää maito pienissä erissä koko ajan sekoittaen ja lopuksi mausteet, tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Putsaa suppilovahverot ja paista niitä kuivassa pannussa niin että suurin neste poistuu. Lado isoon vuokaan vuorotellen molempia kastikkeita, lasagnelevyjä sekä sieniä niin, että aloitat ja lopetat jauhelihakastikkeella. Ripottele päälle juustoraastetta ja tomaattia. Paista 200 asteessa uunin alatasolla kypsäksi 30-40 minuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä