Suppilovahverokastike
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Herkullinen suppilovahverokastike kruunaa aterian. Tämä maukas ja superhelppo kastike on kokeilemisen arvoinen!
MU
4.1
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 20.1.2008

Suppilovahverokastike
Reseptin ainekset (6 annosta)
Suppilovahverokastike
- 5 dlsuppilovahveroita (puhdistettuna, paloiteltuna)
- 2 rklvoita
- 1sipuli (hienonnettuna)
- 1 rklvehnäjauhoja
- 2 dllihalientä (tai kasvislientä)
- ¼ tlmustapippuria
- ¼ tlsokeria
- 2 dlruokakermaa
- 3 rkltuoretta timjamia (silputtuna)
Valmista suppilovahverokastike näin:
- Kumoa käsitellyt sienet kuivalle paistinpannulle ja haihduta neste pois.
- Lisää joukkoon nokare voita sekä sipulit. Paista, kunnes sipulit ovat kuultavia.
- Ripottele päälle vehnäjauhot ja lisää lihaliemi samalla sekoittaen. Anna hautua noin 5 minuuttia.
- Mausta seos mustapippurilla ja sokerilla.
- Kaada suppilovahverokastikkeen joukkoon kerma ja anna hautua vielä 5 min.
- Viimeistele suppilovahverokastike tuoreella, silputulla timjamilla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Notkista suppilovahverokastike halutessasi liha- tai kasvisliemellä.

Täyteläinen suppilovahveropiirakka
Maku

Se paras suppilovahverokeitto
Maku

Pitsa kuin lapsuudesta – kotoisa sieni-jauhelihapitsa äidin reseptillä
Maku

Sienipestopasta – suppilovahveroista surautettu pesto on rakkautta ensi haarukallisella
Maku

Slurpsista! Rennolla otteella leivottu suppilovahvero-artisokkagalette vie kielen mennessään
Maku

Sienien kuivaaminen

Sienten pakastaminen

Vegaaninen sienipiirakka suppilovahveroista
Maku

Gluteeniton sieni-sipulipizza
Maku

Vegaaninen sienipeltipiirakka
Maku