Maku

Suppilovahverohillo

55 min
GL
KA
LA
MA
MU
3.62
0


 

Tulosta
Teksti Helena Saine-Laitinen, Marita Joutjärvi
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (20 annosta)

  • 5 dlsuppilovahveroita
  • 1 kplsipulia

Liemi

  • 2 dlomenatäysmehua
  • 1 1/2 dlbalsamiviinietikkaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 tlneilikkaa (kokonaisia)
  • 1 tlmaustepippuria (kokonaisia)
  • 1 kpllaakerinlehteä
  • 1 1/2 dlhillosokeria

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN30 min

Mittaa kattilaan liemiainekset (paitsi sokeri) ja kiehauta. Lisää mukaan suppilovahverot ja kuorittu, renkaiksi leikattu sipuli. Keitä hillopohjaa noin 20 minuuttia.

Lisää sokeri ja keitä vielä 10 minuuttia.

Lusikoi hillo puhtaisiin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä. Tarjoa liharuokien lisänä.

•Tee suppishillo jo hyvissä ajoin ennen joulua.

MITÄ PIDIT?
3.62