Maku

Suppilovahverohillo

55 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
30 min
GL
KA
LA
MA
MU
3.4
0


Reseptin ainekset (20 annosta)

  • 5 dlsuppilovahveroita
  • 1 kplsipulia

Liemi

  • 2 dlomenatäysmehua
  • 1 1/2 dlbalsamiviinietikkaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 tlneilikkaa (kokonaisia)
  • 1 tlmaustepippuria (kokonaisia)
  • 1 kpllaakerinlehteä
  • 1 1/2 dlhillosokeria
Tulosta

Mittaa kattilaan liemiainekset (paitsi sokeri) ja kiehauta. Lisää mukaan suppilovahverot ja kuorittu, renkaiksi leikattu sipuli. Keitä hillopohjaa noin 20 minuuttia.

Lisää sokeri ja keitä vielä 10 minuuttia.

Lusikoi hillo puhtaisiin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä. Tarjoa liharuokien lisänä.

•Tee suppishillo jo hyvissä ajoin ennen joulua.

Kommentoi »