Maku

Suppilovahvero-ohratto

35 min
4.3
2

Suppilovahvero-ohratto

MU
KA
2
4.3
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 12 1/2 dlkasvislientä
  • 1 dlsuppilovahveroita (kuivattuna tai 5 dl tuoreita)
  • 2 dlohrasuurimoita
  • 1 rklruokaöljyä
  • 1 kplsalottisipulia
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tarjoiluun

  • 1 rklvoita
  • 4 rklparmesaanijuustoa (raastettuna)

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN30 min

Keitä kasvisliemi ja pidä se kuumana.
Pane kuivatut suppilovahverot likoamaan noin puoleksi tunniksi.
Kuullota ohrasuurimot öljyssä. Lisää pilkottu salottisipuli.
Lisää kuumaa kasvislientä pikkuhiljaa ohran joukkoon. Kypsennä niitä noin 30 minuuttia.
Käytä valutetut suppilovahverot pannulla. Lisää ne kypsymään ohrattoon.
Mausta ohratto pippurilla ja suolalla.
Sekoita juuri ennen tarjoilua joukkoon voinokare ja parmesaaniraastetta.

MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä