Teksti
Kuvat
Julkaistu: 9.10.2010

Suppilovahvero-ohratto
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 12 1/2 dlkasvislientä
- 1 dlsuppilovahveroita (kuivattuna tai 5 dl tuoreita)
- 2 dlohrasuurimoita
- 1 rklruokaöljyä
- 1 kplsalottisipulia
- 1/2 tlsuolaa
- 1/2 tlmustapippuria
Tarjoiluun
- 1 rklvoita
- 4 rklparmesaanijuustoa (raastettuna)
Keitä kasvisliemi ja pidä se kuumana. Pane kuivatut suppilovahverot likoamaan noin puoleksi tunniksi. Kuullota ohrasuurimot öljyssä. Lisää pilkottu salottisipuli. Lisää kuumaa kasvislientä pikkuhiljaa ohran joukkoon. Kypsennä niitä noin 30 minuuttia. Käytä valutetut suppilovahverot pannulla. Lisää ne kypsymään ohrattoon. Mausta ohratto pippurilla ja suolalla. Sekoita juuri ennen tarjoilua joukkoon voinokare ja parmesaaniraastetta.