Maku

Suppilovahvero-ohratto

35 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
30 min
MU
KA
4.1
2
Julkaistu: 9.10.2010


Ainekset (4 annosta)

  • 12 1/2 dlkasvislientä
  • 1 dlsuppilovahveroita (kuivattuna tai 5 dl tuoreita)
  • 2 dlohrasuurimoita
  • 1 rklruokaöljyä
  • 1 kplsalottisipulia
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tarjoiluun

  • 1 rklvoita
  • 4 rklparmesaanijuustoa (raastettuna)
Tulosta

Keitä kasvisliemi ja pidä se kuumana. Pane kuivatut suppilovahverot likoamaan noin puoleksi tunniksi. Kuullota ohrasuurimot öljyssä. Lisää pilkottu salottisipuli. Lisää kuumaa kasvislientä pikkuhiljaa ohran joukkoon. Kypsennä niitä noin 30 minuuttia. Käytä valutetut suppilovahverot pannulla. Lisää ne kypsymään ohrattoon. Mausta ohratto pippurilla ja suolalla. Sekoita juuri ennen tarjoilua joukkoon voinokare ja parmesaaniraastetta.

2 kommenttia