Maku

Suolaiset välipalapallerot sujahtavat helposti eväspussiin

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Pavuista pyöräytetyt ja valkosipulilla maustetut välipallerot pitävät nälän poissa. Pyöräytä kerralla kunnon satsi ja nappaa aamuisin jääkaapista mukaan – kätevää!
GL
VE
5
0
Julkaistu 30.12.2018


Reseptin ainekset (17 kpl )

Suolaiset välipalapallerot

  • 1valkosipulinkynsi
  • 1 prk (297 g)suuria valkoisia papuja (käyttövalmiita)
  • 1 dlmanteleita
  • ½ dltahinia
  • ½ dlkaurahiuteleita
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1 tlkurkumaa
  • 1 tlpizzamaustetta
  • ½ tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria

Päälle

  • 3 rklseesaminsiemeniä
Tulosta

Suolaiset välipalapallerot tehdään näin:

  1. Kuori valkosipulinkynsi. Keitä sitä vedessä noin 2 minuuttia, jotta sen kitkeryys vähenee.
  2. Valuta pavut hyvin. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimen tai monitoimikoneen kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
  3. Muotoile massasta palleroita puhtain käsin. Kierittele pallot seesaminsiemenissä.
  4. Suolaiset välipalapallerot säilyvät jääkaapissa tiiviissä rasiassa noin viikon. Ne voi myös pakastaa.
Kommentoi »