Suolaiset välipalapallerot sujahtavat helposti eväspussiin
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Pavuista pyöräytetyt ja valkosipulilla maustetut välipallerot pitävät nälän poissa. Pyöräytä kerralla kunnon satsi ja nappaa aamuisin jääkaapista mukaan – kätevää!
GL
VE
5
Kuvat
Julkaistu 30.12.2018

Suolaiset välipalapallerot sujahtavat helposti eväspussiin
Reseptin ainekset (17 kpl )
Suolaiset välipalapallerot
- 1valkosipulinkynsi
- 1 prk (297 g)suuria valkoisia papuja (käyttövalmiita)
- 1 dlmanteleita
- ½ dltahinia
- ½ dlkaurahiuteleita
- 1 rkloliiviöljyä
- 1 tlkurkumaa
- 1 tlpizzamaustetta
- ½ tlsuolaa
- ¼ tlmustapippuria
Päälle
- 3 rklseesaminsiemeniä
Suolaiset välipalapallerot tehdään näin:
- Kuori valkosipulinkynsi. Keitä sitä vedessä noin 2 minuuttia, jotta sen kitkeryys vähenee.
- Valuta pavut hyvin. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimen tai monitoimikoneen kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
- Muotoile massasta palleroita puhtain käsin. Kierittele pallot seesaminsiemenissä.
- Suolaiset välipalapallerot säilyvät jääkaapissa tiiviissä rasiassa noin viikon. Ne voi myös pakastaa.