4,3(3)
Suolaiset, tuliset mantelit
Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
20 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 15 min
Julkaistu 26.7.2005
Maku
Reseptin ainekset
1 annosta
1 kplvalkuaista
300 gmanteleita
1/2 rklsoijakastiketta
1 1/2 tlsuolaa
1 tltabascoa
1 tltimjamia
1 tlbasilikaa
1/2 tlcayennenpippuria
1/2 tlmustapippuria
1/4 tlvalkopippuria

Vatkaa valkuainen kulhossa kevyesti. Lisää mantelit sekä kaikki mausteet ja sekoita. Kaada seos pellille leivinpaperin päälle ja tasoita.

Paahda manteleita 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Kääntele niitä kerran tai kaksi paahdon aikana, jotta ne irtoavat toisistaan ja ruskistuvat tasaisesti.

Suolaiset mantelit ovat erityisen hyviä lämpiminä.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.