Suklaiset kaurakeksit

0
0

Suklaiset kaurakeksit

Täydellisen pehmeät kaurakeksit ja suklaasattumat - siinä yhdistelmä joka ilahduttaa talvisena iltana lämpöisen teen kanssa!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 kpl)

  • 60 gvoita
  • 2 1/2 dlfariinisokeria
  • 1 dlsokeria
  • 1 kplkananmuna
  • 1 1/2 dlomenasosetta
  • 4 dlkaurahiutaleita
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 1/2 tlleivinjauhetta
  • 1/2 tlruokasoodaa
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1 dltummia suklaahippuja

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Sulata voi ja lisää se fariinisokerin ja sokerin joukkoon kulhoon. Lisää kananmuna. Vatkaa sähkövatkaimella keskiteholla 2-3 minuuttia kunnes seos on kuohkeaa. Sekoita joukkoon omenasose.

Yhdistä eri kulhossa kaurahiutaleet, vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda ja suola. Sekoita kuivat aineet muutamassa osassa taikinaan. Lisää mukaan suklaahiput ja sekoita kunnes taikina on tasaista.

Muotoile taikinasta kahdella lusikalla pyöreät keot leivinpaperin päälle uunipellille. Jätä keksien välille noin 5 cm tilaa.

Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 13-15 minuuttia. Jäähdytä 5 minuuttia pellillä ja siirrä lautaselle.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä