Suklainen kiitoskakku

35 min
4
0

Suklainen kiitoskakku

Teksti Mervi Melasniemi
Kuvat Chikako Harada
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 100 gvoita
  • 2 dlsokeria
  • 2 kplmunaa
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 3/4 dlkaakaojauhetta
  • 1 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 1/4 tlsuolaa

Koristeeksi

  • 1/2 rkltomusokeria

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokeri. Anna jäähtyä vähän aikaa ja vatkaa puuhaarukalla joukkoon munat yksitellen. Lisää yhdistetyt kuivat aineet siivilän läpi ja sekoita hyvin. Kaada taikina 1,3 litran voideltuun ja korppujauhotettuun sydänvuokaan. Paista 175 asteessa uunin alaritilätasolla noin 20 minuuttia. Kakku saa jäädä keskeltä kosteaksi.

Anna kakun jäähtyä.

Leikkaa leivinpaperista sydänsabloona ja tomusokeroi kakun pinta.

Pakkaa suklainen kiitoskakku vuokineen sellofaaniin, teippaa vuoan alta kiinni ja solmi ympärille suloinen nauha.

•Voit kirjoittaa kakkuohjeen kauniille paperille ja antaa kiitoslahjan mukana.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä