Suklaavoisarvet ja vaniljajäätelöä
25 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
15 minHalpot suklaasarvet valmistuvat nopsasti valmiista croissant-taikinasta. Uunissa sulanut suklaasydän ja kylmä vaniljajäätelö kruunaavat herkkuhetken.
3.5
Kuvat
Julkaistu 29.6.2005

Suklaavoisarvet ja vaniljajäätelöä
Reseptin ainekset (6 kpl)
- 240 gcroissanttaikinaa (Danerolles)
- 30 gmaitosuklaata
- 1 kplmunaa
- 3 dlvaniljajäätelöä
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Avaa voisarvipurkki ja levitä taikina leivinpöydälle. Pane jokaisen taikinapalan päälle pala suklaata. Rullaa sarviksi, voitele munalla ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Anna valmiiden sarvien jäähtyä haaleiksi. Leikkaa jäätelö kuudeksi palaksi. Halkaise sarvet ja sujauta jokaisen sisään pala jäätelöä.
Tarjoile heti.