Vatkaa fariinisokeri, munat, maito ja öljy vispilällä tasaiseksi seokseksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi ne muna-sokeriseokseen ja sekoita tasaiseksi. Lisää halutessasi suklaarouhetta.
Voit paistaa kakun uunissa tai mikrossa.
Uunissa: Pingota pieneen irtopohjavuokaan (Ø 21–22 cm) leivinpaperi ja voitele reunat. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista 175 asteessa 20–25 minuuttia, riippuen siitä, haluatko kakun hieman kosteaksi vai täysin kypsäksi.
Mikroaaltouunissa: Voitele pyöreä silikonivuoka (Ø 24 cm). Levitä taikina vuokaan. Kypsennä 850 W:n teholla 5–7 minuuttia.
Valmista kuorrutus. Siivilöi tomusokeri ja kaakaojauhe kulhoon. Sulata voi ja lisää maito. Kaada neste sokeri-kaakaoseokseen. Sekoita tasaiseksi. Myös kuorrutteen valmistus onnistuu mikrossa. Siivilöi tomusokeri ja kaakao kulhoon. Lisää voi ja maito. Lämmitä 30 sekuntia kerrallaan, kunnes voi on melkein sulanut. Sekoita tasaiseksi.
Levitä lämmin kuorrute lämpimän suklaakakun päälle. Koristele kesäisillä marjoilla.
Tarjoa Suklaasuun mökkikakku vaahdotetun mascarponen tai kerman kanssa.