Maku

Suklaaseen dipatut mandariinit

10 min
5
0

Runsaiden jouluruokien jälkeen tekee mieli raikasta jälkiruokaa. Tummaan suklaaseen kastetut mandariinilohkot on nopea tehdä vaikka aterian jälkeen. Tarjoile suupalat jälkiruokaviinin kanssa.
Tulosta
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey

Ainekset (6 annosta)

  • 5 kplmandariinia
  • 100 gtummaa suklaata

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Kuori mandariinit ja erottele siivut.

Paloittele suklaa keraamiseen tai metalliseen kulhoon, ja nosta se hyöryävän vesikattilan päälle. Sulata suklaa hitaasti alhaisella lämmöllä kunnes se on tasaista.

Kasta mandariinilohkot sulatetussa suklaassa ja laita ne jähmettymään leivinpaperin päälle.

Ripottele suklaan pinnalle muutama hippu sormisuolaa!
MITÄ PIDIT?
5