Teksti
Kuvat
Julkaistu: 28.4.2008

Suklaaputous
Ainekset (10 annosta)
- 500 gsuklaata
- 2 dlkuohukermaa
Dippaukseen
- 5 dlmansikoita
- 2 kplbanaania (viipaloituna)
- 20 kplvaahtokarkkeja
- 10 kpltuulihattuja
- 3 kplpäärynää (lohkottuna)
- 1/2 kplhunajamelonia (paloiteltuna)
Pane paloiteltu suklaa ja kerma kattilaan. Anna suklaan sulaa miedolla lämmöllä silloin tällöin sekoittaen.
Esilämmitä suklaaputouskone käyttöohjeiden mukaan.
Kaada suklaaseos altaaseen ja noudata koneen ohjeita.
Nauti hedelmiä ja karkkeja suklaaseen dipaten.
•Halutessasi voit kaataa suklaaseoksen fonduepataan ja nostaa astian pöytään.
MITÄ PIDIT?
3.2