Suklaapiparilevy – kauli piparitaikina levyksi, kuorruta herkuilla ja koristele lopuksi kullalla

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Helppo, isoksi levyksi leivottu piparkakku saa pinnalleen kerroksen tummaa suklaata ja runsaasti pähkinärouhetta ja kuivattuja marjoja. Loppusilaus syntyy kultajauheella. Murra pala ja nauti!
KA
0
0
Julkaistu: 9.12.2020


Reseptin ainekset (20 palaa )

  • 300 g valmista piparkakkutaikinaa

Kuorrutus

  • 250 gtummaa suklaata
  • 50 gpistaaseja
  • 50 gpekaanipähkinöitä
  • 25 gkuivattuja inkamarjoja
  • 1 rklkultajauhetta
Tulosta

Suklaapiparilevy leivotaan näin:

  1. Kauli taikina leivinpaperin päällä pellin kokoiseksi levyksi.
  2. Paista piparilevy uunissa 175 asteessa 15–20 minuuttia. Jäähdytä.
  3. Sulata suklaa mikrossa miedolla lämmöllä tai vesihauteessa. Rouhi pistaasit ja pähkinät.
  4. Levitä suklaasula piparilevylle ja ripottele pähkinät ja marjat pinnalle. Viimeistele suklaapiparilevy kultajauheella.
Kommentoi »