5(1)
Suklaapiparilevy – kauli piparitaikina levyksi, kuorruta herkuilla ja koristele lopuksi kullalla
Kasvis
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Helppo, isoksi levyksi leivottu piparkakku saa pinnalleen kerroksen tummaa suklaata ja runsaasti pähkinärouhetta ja kuivattuja marjoja. Loppusilaus syntyy kultajauheella. Murra pala ja nauti!
Julkaistu 9.12.2020
Meillä kotona
Reseptin ainekset
20 palaa
300 g valmista piparkakkutaikinaa
Kuorrutus
250 gtummaa suklaata
50 gpistaaseja
50 gpekaanipähkinöitä
25 gkuivattuja inkamarjoja
1 rklkultajauhetta

Suklaapiparilevy – ohje:

  1. Kauli taikina leivinpaperin päällä pellin kokoiseksi levyksi.
  2. Paista piparilevy uunissa 175 asteessa 15–20 minuuttia. Jäähdytä.
  3. Sulata suklaa mikrossa miedolla lämmöllä tai vesihauteessa. Rouhi pistaasit ja pähkinät.
  4. Levitä suklaasula piparilevylle ja ripottele pähkinät ja marjat pinnalle. Viimeistele suklaapiparilevy kultajauheella.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.