Suklaakakku hunajaisella täytteellä
1 h 35 min

Suklaakakku hunajaisella täytteellä
Ainekset (8 palaa)
Pohja
- 4 kplmunaa
- 1 dlsokeria
- 1 1/2 dlvehnäjauhoja
- 1/2 dlkaakaojauhetta
- 2 tlleivinjauhetta
Täyte
- 3 dlkuohukermaa
- 1 dlhunajaa (juokseva)
- 1 1/2 dlkaakaojauhetta
Kuorrutus
- 1 dlkuohukermaa
- 150 gtummaa suklaata
Tee näin
1 h 35 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN1 h
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi muna-sokeriseokseen kevyesti sekoittaen. Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alaosassa 200 asteessa noin puoli tuntia.
Valmista täyte. Vatkaa kerma hyvin löysäksi vaahdoksi ja lisää joukkoon varovasti sekoittaen hunaja ja kaakaojauhe. Leikkaa jäähtynyt kakku kahteen osaan ja levitä täyte väliin.
Kiehauta kuorrutuksen kerma, lisää paloiteltu suklaa ja sekoita tasaiseksi. Levitä kuorrute vähän jäähtyneenä kakun päälle tasaisesti.
•Jos kuorrutusta jää, voit vaahdottaa sen ja pursottaa tryffeleiksi.
MITÄ PIDIT?
4.25