Kotivinkki

Suklaahummus – kokeile makeiden herkkujen kaverina tai yhdistä villisti suolaisiin dipattaviin

10 min
{
Aktiivinen10 min
Passiivinen
Suklaahummus on helppo valmistaa säilykekikherneistä soseuttamalla. Kaakaojauhe muuttaa sen makeaksi levitteeksi. Maista ja hämmästy tahnan herkullisuudesta!
VE
GL
0
0
Kuvat Hannes Paananen


Ainekset (8 annosta)

  • 1 tlk (310 g/265 g)kikherneitä
  • 3 rkltahinia
  • ¾ dl vaahterasiirappia
  • ½ dlkaakaojauhetta
  • ½ dlvaniljajauhetta
  • ¼ tlsuolaa
  • 1–2 rkl vettä
Tulosta

Suklaahummus valmistetaan näin:

  1. Valuta kikherneet ja huuhtele ne kylmällä vedellä.
  2. Soseuta kaikki aineet sauvasekoittimella tai monitoimikoneen leikkuuterällä. Lisää lopuksi vettä sen verran, että saat hummuksesta sopivan pehmeän.
MITÄ PIDIT?
0