Suklaagrissinit ja vadelmakinuski

21 min
0
0

Suklaagrissinit ja vadelmakinuski

Teksti Katri Schröder
Kuvat Juha Juntto
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 kpl)

  • 400 gmurotaikinaa (pakaste)
  • 75 gtummaa suklaata (rouhittuna)

Vadelmakinuski

  • 200 gvadelmia
  • 1 dlsiirappia (vaalea)
  • 1 tlvaniljasokeria

Tee näin

21 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN6 min

Ripottele suklaarouhe takinalevyjen päälle. Leikkaa sulaneet, kaulimattomat taikinapalat taikinapyörällä pituussuunnassa 20:ksi noin vajaan sentin paksuiseksi tikuksi. Pyöräytä piparitikut kierteelle ja nosta kahdelle leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 200 asteessa uunin keskitasossa noin 6 minuuttia. Nosta varovasti jäähtymään ritilälle.

Painele sulaneet vadelmat siivilän läpi kattilaan. Keitä siirapin kanssa hetken aikaa, kunnes kastike sakenee. Mausta vaniljasokerilla.

Tarjoile vadelmakinuskia jäähtyneiden suklaagrissinien dippikastikkeena.

•Jos haluat suklaagrissineistä rouskuvia, anna niiden kuivua ritilällä yön yli.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä