Maku

Suklaafondue

25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
MU
GL
4
0
Julkaistu: 23.11.2009


Ainekset (8 annosta)

  • 2 dlkuohukermaa
  • 200 gsuklaata
  • 2 rklpunssia
  • 1 kplomenaa
  • 1 kplpäärynää
  • 1 kplnektariinia
  • 1 kplluumuja
  • 1 dlmansikoita
  • 2 dlvaahtokarkkeja
Tulosta

Suklaafondue on hauska ohjelmanumero illanistujaisiin ystävien kesken. Täyteläisen fonduen pariksi sopivat raikkaat hedelmät ja pehmeät vaahtokarkit. Valmistus: Valmistele ensin dipattavat tarjoilukuntoon. Pese, kuori tarvittaessa ja lohko hedelmät suupaloiksi. Pane ne kauniisti tarjolle.

Mittaa kerma kattilaan. Paloittele mukaan suklaat ja kuumenna seosta vähitellen, jotta suklaapalat liukenevat tasaisesti kermaan. Mausta suklaafondueseos halutessasi alkoholilla.

Kaada suklaafondueseos lämmönkestävään astiaan tai varsinaiseen suklaa-fonduepataan ja nosta tarjolle, mahdollisuuksien mukaan tuikkukynttilän päälle.

Kukin voi keihästää haluamansa suupalan pikkuhaarukkaan tai cocktailtikkuun, dipata sitten suklaafondueseen ja nautiskella sellaisenaan tai kastaa sen vielä esim. pähkinä- tai manteli- rouheeseen, strösseleihin tai kookoshiutaleisiin.

Kommentoi »