Voitele ja korppujauhota (Ø 24 cm) irtopohjavuoka.
Sulata suklaa vesihauteessa. Erottele munien keltuaiset valkuaisista omiin kulhoihinsa.
Sekoita keskenään kuivat aineet. Vatkaa voi ja fariinisokeri vaahdoksi. Vatkaa joukkoon keltuaiset yksitellen. Lisää sulatettu suklaa taikinaan hiljalleen vatkaten.
Lisää jauhoseos taikinaan sekoittaen.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahto varovasti sekoitellen taikinaan. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 175 asteessa noin 50 minuuttia.
Leikkaa kunnolla jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan.
Valmista suklaatäyte. Sulata suklaa vesihauteessa ja anna jäähtyä. Vatkaa maitopohjainen kasvirasvasekoite vaahdoksi. Makeuta sokereilla. Sekoita joukkoon mascarpone ja sulatettu suklaa.
Valmista kirsikkatäyte. Upota liivatteet kylmään veteen 5 minuutiksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta vaniljasokerilla. Sekoita joukkoon mascarpone ja kirsikkahillo. Kiehauta vesitilkka, liuota siihen puristetut liivatteet ja sekoita ohuena nauhana moussen joukkoon.
Kokoa kakku hyytymään irtopohjavuokaan. Kostuta pohjat maitokaakaolla. Levitä toiseen kakun väliin suklaamousse ja toiseen kirsikkamousse. Anna hyytyä jääkaapissa peitettynä mieluiten yön yli. Ota kakku pois vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.
Valmista kuorrutus. Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta kaakaojauheella ja sokerilla. Sekoita vaahtoon tuorejuusto ja sulatettu suklaa.
Levitä vaahto suklaa-kirsikkakakun päälle. Tasoita sileäksi. Koristele suklaa-kirsikkakakku halutessasi sokerimassasomistein tai nonparelleilla.