Kotivinkki

Suklaa-fondant

12 h 30 min
3
0

Fondant-vuoka on laiskan leipurin pelastus. Valmistus kestää vartin, sen jälkeen vuoka jääkaappiin ja seuraavana päivänä uuniin. Tarjoa suklaa-fondant paahdettujen mantelilastujen ja vattujen kera.
Tulosta
Kuvat Arto Vuohelainen

Ainekset (10 annosta)

  • 250 gtummaa suklaata
  • 200 gvoita
  • 5kananmunaa
  • 1 dlsokeria
  • 1 dlvehnäjauhoja

Päälle

  • 100 gmantelilastuja

Lisäksi

  • 1 lvaniljajäätelöä
  • ½ dlmantelilikööriä (esim. Disaronno)
  • 1 lvadelmia

Tee näin

12 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN12 h
MITÄ PIDIT?
3