Maku

Sriracha-papudippi ja kanaa thaityyliin

1 h 5 min
{
Aktiivinen15 min
Passiivinen50 min
Chilisen sriracha-kastikkeen maku on koukuttanut meistä monet! Viimeistele täyteläinen papudippi srirachalla, ja kata samaan pöytään thaityyliin maustettua kanaa.
0
0
Kuvat Tiina Garvey


Ainekset (4 annosta)

  • 8 kplbroilerin koipinuijia

Marinadi

  • 2 rklkalakastiketta
  • 1 rkltuoretta inkivääriä
  • 1/2 kplchilipippuri
  • 2 kplvalkosipulinkynsiä
  • 1/2 dltuoretta korianteria

Sriracha-papudippi

  • 400 gvalkoisia papuja
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1 tlseesamiöljyä
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 2 rklSriracha -kastiketta
  • 1 kplvalkosipulinkynsi
  • 1/2 dlvettä
  • 1 rkllimemehua
Tulosta

Sekoita isossa kulhossa kalakastike, hienonnettu inkivääri, chili, valkosipulinkynsi ja korianteri. Pyörittele broilerinkoivet marinadissa ja anna maustua jääkaapissa tunti.

Nosta kanat uunivuokaan. Paista uunissa 200 asteessa kypsiksi noin tunnin ajan.

Valmista papudippi. Valuta pavut siivilässä. Laita kaikki kastikkeen ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää joukkoon vettä jos dippi tuntuu liian paksulta.

MITÄ PIDIT?
0