Sriracha-papudippi ja kanaa thaityyliin
1 h 5 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
50 minChilisen sriracha-kastikkeen maku on koukuttanut meistä monet! Viimeistele täyteläinen papudippi srirachalla, ja kata samaan pöytään thaityyliin maustettua kanaa.
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 13.9.2015

Sriracha-papudippi ja kanaa thaityyliin
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 8 kplbroilerin koipinuijia
Marinadi
- 2 rklkalakastiketta
- 1 rkltuoretta inkivääriä
- 1/2 kplchilipippuri
- 2 kplvalkosipulinkynsiä
- 1/2 dltuoretta korianteria
Sriracha-papudippi
- 400 gvalkoisia papuja
- 1 rkloliiviöljyä
- 1 tlseesamiöljyä
- 1 rklsoijakastiketta
- 2 rklSriracha -kastiketta
- 1 kplvalkosipulinkynsi
- 1/2 dlvettä
- 1 rkllimemehua
Sekoita isossa kulhossa kalakastike, hienonnettu inkivääri, chili, valkosipulinkynsi ja korianteri. Pyörittele broilerinkoivet marinadissa ja anna maustua jääkaapissa tunti.
Nosta kanat uunivuokaan. Paista uunissa 200 asteessa kypsiksi noin tunnin ajan.
Valmista papudippi. Valuta pavut siivilässä. Laita kaikki kastikkeen ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää joukkoon vettä jos dippi tuntuu liian paksulta.