Maku

Soijarouheiset kesäkurpitsarullat

50 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
25 min
GL
KA
MU
3
0
Julkaistu: 30.3.2009


Ainekset (5 annosta)

  • 1 1/2 dlsoijarouhetta (tumma)
  • 2 dlvettä
  • 1 kplporkkanaa
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 100 gsipulia (pakaste, kuutioitu)
  • 1 tlmausteseosta (grillausmauste)
  • 1/3 dltomaattipyreetä
  • 50 gsulatejuustoa (rasvaa 9-12 %)
  • 1 kplkesäkurpitsaa
Tulosta

Turvota soijarouhetta vedessä 5–10 minuuttia.

Kuori ja raasta porkkana, hienonna valkosipuli.

Kuumenna öljy pannulla, kuullota siinä sipulit, porkkanaraaste ja soijarouhe. Mausta seos grillimausteella ja tomaattipyreellä. Lisää sulatejuusto pieninä nokareina ja kuumenna, kunnes juusto hieman sulaa ja muodostuu tahnamainen täyte.

Leikkaa kesäkurpitsasta juustohöylällä ohuita pitkiä suikaleita. Aseta kaksi suikaletta hieman limittäin työlaudalle ja 2–3 rkl soijatäytettä niiden päälle. Kieritä kurpitsaviipaleet rullalle ja nosta uunivuokaan. Täytä kaikki kurpitsaviipaleet samoin.

Kypsennä kesäkurpitsarullia 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia.

Tarjoa soijarouheiset kesäkurpitsarullat perunamuusin tai riisin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Kommentoi »