Soijarouheiset kesäkurpitsarullat

50 min
3
0

Soijarouheiset kesäkurpitsarullat

GL
KA
MU
0
3
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 1 1/2 dlsoijarouhetta (tumma)
  • 2 dlvettä
  • 1 kplporkkanaa
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 100 gsipulia (pakaste, kuutioitu)
  • 1 tlmausteseosta (grillausmauste)
  • 1/3 dltomaattipyreetä
  • 50 gsulatejuustoa (rasvaa 9-12 %)
  • 1 kplkesäkurpitsaa

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN25 min

Turvota soijarouhetta vedessä 5–10 minuuttia.

Kuori ja raasta porkkana, hienonna valkosipuli.

Kuumenna öljy pannulla, kuullota siinä sipulit, porkkanaraaste ja soijarouhe. Mausta seos grillimausteella ja tomaattipyreellä. Lisää sulatejuusto pieninä nokareina ja kuumenna, kunnes juusto hieman sulaa ja muodostuu tahnamainen täyte.

Leikkaa kesäkurpitsasta juustohöylällä ohuita pitkiä suikaleita. Aseta kaksi suikaletta hieman limittäin työlaudalle ja 2–3 rkl soijatäytettä niiden päälle. Kieritä kurpitsaviipaleet rullalle ja nosta uunivuokaan. Täytä kaikki kurpitsaviipaleet samoin.

Kypsennä kesäkurpitsarullia 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia.

Tarjoa soijarouheiset kesäkurpitsarullat perunamuusin tai riisin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä