Maku

Soijarouheinen munakoiso-kesäkurpitsavuoka

55 min
0
0

Soijarouheinen munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Teksti Susanna Katajisto
Kuvat Uzi Varon
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 450 gmunakoisoa (viipaloituna)
  • 2 kplkesäkurpitsaa (viipaloituna)
  • 1 1/2 dlsoijarouhetta
  • 1 tlvalkosipulijauhetta
  • 2 tlsuolaa
  • 1 tltimjamia
  • 100 gpussikeittoaineksia (juusto)
  • 8 dlvettä
  • 3 rklvaaleaa kastikesuurustetta
  • 200 gjuustoa (raasteena)

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN40 min

Paahda munakoiso- ja kesäkurpitsaviipaleet kuumalla pannulla molemmin puolin. Lado puolet viipaleista voidellun uunipellin pohjalle ja lisää päälle soijarouhe sekä mausteet.Peitä lopuilla kasvisviipaleilla.

Valmista juustokeitto ohjeen mukaan, suurusta se ja kaada kuumana vuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä