Smetanainen siskonmakkarakastike

30 min
5
2

Smetanainen siskonmakkarakastike

Siskonmakkara sopii keiton lisäksi erinomaisesti käytettäväksi makkarakastikkeeseen!
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 500 gsiskonmakkaroita
  • 1 kpliso sipuli
  • nokare voita ja tilkka öljyä paistamiseen
  • 3 dllihalientä
  • tuoretta timjamia ½ ruukkua
  • 2 rklruskea suuruste (maizena)
  • 120 gsmetanaa
  • 1 rklDijon-sinappia
  • mustapippuria myllystä

Tarjoiluun

  • perunamuussia
  • suolakurkkuja

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Kuori ja kuutioi sipuli. Kuumenna pannulla nokare voita ja tilkka öljyä. Purista siskonmakkaroista pyöryköitä suoraan pannulle. Ruskista siskonmakkara pyörykät molemmilta puolilta. Lisää pannulle kuutioitu sipuli ja paista kunnes sipuli saa hiukan väriä. Lisää pannulle lihaliemi, dijon -sinappi ja tuore timjami. Peitä pannu kannella ja anna kiehua hiljalleen noin 7 minuutin ajan. Poista timjamit ja lisää suuruste pakkauksen ohjeen mukaisesti siskonmakkarakastikkeeseen. Anna kiehua vielä noin 3 minuutin ajan. Lisää siskonmakkarakastikkeeseen smetana ja sekoita tasaiseksi. Mausta kastike mustapippurilla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Tarjoa siskonmakkarakastike dijon -sinapilla maustetun perunamuussin ja suolakurkkujen kera.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä