Maku

Slurpsista! Rennolla otteella leivottu suppilovahvero-artisokkagalette vie kielen mennessään

55 min
0
0

Ronski sienigalette täytetään suppiksilla, sipulilla ja artisokansydämillä ja mehevöitetään maustetulla ranskankermalla. Lukijamme Mian sienipiiraan yllättävä yhdistelmä todellakin toimii!
Tulosta

Ainekset (8 palaa)

Pohja

  • 1 ½ dlvehnäjauhoja
  • 1 dlhiivaleipäjauhoja
  • 1 ½ tlsuolaa
  • ½ dl oliiviöljyä
  • ½ dl vettä

Täyte

  • 2sipulia ja sipulinvarsia (pieniä)
  • 5–10 dlsuppilovahveroita
  • 1 rklvoita
  • 1valkosipulinkynsi
  • 2 rkltuoretta timjamia
  • ½ tlsuolaa
  • 1 prk (160 g)säilöttyjä artisokansydämiä
  • ½ prk (à 240 g)maustettua ranskankermaa (Cuisine Creme Fraiche valkosipuli ja yrtit)

Voitelu

  • 1muna

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN35 min
MITÄ PIDIT?
0