Maku

Skonssit muffinipellillä

30 min
4
0

Skonssit muffinipellillä

Herkulliset ja helpot cheddarskonssit muffinipellillä
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 kpl)

  • voita vuokien voiteluun
  • 6 kplpaperisia muffinivuokia

Taikina

  • 2 dlvehnäjauhoja
  • ½ tlsuolaa
  • ½ tlleivinjauhetta
  • 1 dlvahvaa cheddarjuustoa (raastettuna)
  • 50 gvoita (pehmeää)
  • 1 dlmaitoa
  • 1 rkljuoksevaa hunajaa

Voiteluun

  • 1 kplkeltuainen
  • 2 rklmaitoa

Tarjoiluun

  • mustaherukkahilloa
  • ranskankermaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Käytä 12 muffininpeltiä, jos teet samalla munakkaita muffinipellillä. Muuten käytä 6 muffininpeltiä. Ota voi hyvissä ajoin huoneenlämpöön pehmenemään. Laita paperiset muffinivuoat pellille. Voitele vuoat voilla. Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita hyvin. Lisää cheddarraaste ja kuutioitu pehmeä voi. Nypi voi hyvin vehnäjauhojen joukkoon. Lämmitä hiukan maitoa, niin että saat hunajan hyvin liukenemaan joukkoon. Lisää maito taikinaan, sekoita tasaiseksi taikinaksi. Lusikoi taikina muffinivuokiin ja tasoita pinta. Vatkaa keltuainen ja maito hyvin sekaisin. Voitele skonssien pinnat. Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä hetki. Irroita skonssit muffinivuoista ja leikkaa puoliksi. Täytä ranskankermalla ja mustaherukkahillolla.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä