Maku

Sitruunavotka

48 h 10 min
LA
MA
MU
4
0


 

Tulosta
Teksti Saara Törmä
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (12 annosta)

  • 5 dlvotkaa
  • 2 kplsitruunaa (luomu)

Tee näin

48 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN48 h

Pese sitruunat huolellisesti harjaten. Vuole sitruunoista uloin keltainen pinta kuorimaveitsellä ja sujauta suikaleet votkapulloon.

Anna juoman maustua vähintään 2 päivää, mielellään viikon ajan. Jos säilytät votkaa kauemmin kuin kaksi viikkoa, siivilöi sitruunankuoret juomasta pois.

Nosta sitruunavotkapullo ja votkalasit hyvissä ajoin ennen tarjoilua pakastimeen kylmenemään. Tarjoa sitruunavotkasnapsia sakuskapöydän osana.

MITÄ PIDIT?
4