Maku

Sitruunalohi

15 min
0
0

Sitruunalohi

MU
GL
0
0
Teksti Saara Törmä
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annosta)

  • 200 glohifileetä
  • 1 tlsitruunankuoriraastetta
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1/2 tlsokeria
  • 1 rklmerisuolaa (karkea)

Paistamiseen

  • 1 rklvoita
  • 1 rklruokaöljyä

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Tee lohen nahan alle veitsellä sivuttaisviilto niin, että kalaan muodostuu tasku. Paina taskuun sitruunankuoriraaste. Ripota lohen pintaan mustapippuri ja sokeri ja painele päälle suola.

Kuumenna pannulla öljy ja voi. Nosta kala pannulle nahkapuoli alaspäin. Paista kääntämättä noin 10 minuuttia, kunnes lohi on pinnaltaan lähes kypsää.

Harjaa ylimääräinen suola lohipalan pinnalta.

Nauti sitruunalohi pestopastan kera.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä