Maku

Sitruunalla maustetut vihreät pavut

30 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 min
Vihreistä pavuista, sitruunasta ja pinjansiemenistä syntyy raikas lisuke lihalle tai kalalle.
GL
KA
MU
3.9
3
Julkaistu: 8.4.2014


Ainekset (6 annosta)

  • 500 gvihreitä papuja

Lisäksi

  • 2 rklvoita
  • 1 kplsitruunaa (luomu, hienoksi raastetu kuori ja 2 rkl mehua)
  • 1 tlmerisuolaa (hiutaleita)
  • 2 rkltuoretta salviaa (silputtuna)
  • 80 gpinjansiemeniä (paahdettuna)
Tulosta

Huuhtele pavut ja poista niistä kovat kannat.

Keitä pavut suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi, noin 10 minuuttia. Valuta pavut hyvin siivilässä.

Sulata voi pannussa. Paista papuja voissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Mausta pavut sitruunankuorella ja -mehulla, merisuolahiutaleilla sekä salvialla. Tarkista maku.

Siirrä sitruunalla maustetut vihreät pavut vadille ja ripottele päälle pinjansiemeniä.

Tarjoa sitruunalla maustetut vihreät pavut sherrylampaan lisäkkeenä.

3 kommenttia