Sitruunaiset porsaankyljykset

15 min
4.5
0

Sitruunaiset porsaankyljykset

GL
MA
MU
0
4.5
Tässä on viikonloppusi paras ateria! Sitruunamehusta, fariinisokerista ja soijakastikkeesta kiehautettu glasyyri viimeistelee nämä mehevät porsaankyljykset kiiltäviksi ja maukkaiksi. 
Teksti Taina Salovaara
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 800 gporsaankyljyksiä (4 kpl)
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 tlsitruunankuoriraastetta
  • 3/4 dlsitruunamehua
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 2 1/2 rklfariinisokeria
  • 1 rkltuoretta inkivääriä (raastettuna)
  • 1/2 tlchilirouhetta

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Valmista sitruunaiset porsaankyljykset näin:

Paista kyljykset öljyssä pannulla kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Mausta ne suolalla ja pippurilla ja nosta hetkeksi pois pannulta.

Kaada sitruunamehu pannulle. Lisää soija, sokeri, inkivääriraaste ja chilirouhe. Keitä hetki, ja kun liemi sakenee hieman, lisää kyljykset pannulle. Hauduta kyljyksiä pari minuuttia välillä käännellen.

Ripottele sitruunaisten porsaankyljysten pinnalle sitruunankuoriraastetta.

Vinkki!

 Liemeen voi hyvin käyttää appelsiinimehua sitruunan sijaan.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä