Sitruunaiset lohipihvit

40 min
4
2

Sitruunaiset lohipihvit

Teksti Elina Jyväs
Kuvat Joonas Vuorinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 500 glohta (perattuna ja ruodottomana)
  • 285 gmaissinjyviä (säilyke)
  • 2 dlperunasosetta
  • 2 kplmunaa
  • 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1 dlruohosipulia (silputtuna)
  • 1 rklroseepippuria (rouhittuna)
  • 1 tlsuolaa
  • 1 1/2 rklsitruunankuoriraastetta (luomu)
  • 2 rklsitruunamehua

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN20 min

Jauha perattu kala ja valutetut säilykemaissit monitoimikoneessa. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi. Anna vetäytyä hetken aikaa.

Ota massasta kahden lusikan avulla nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Taputtele pihvit kostutetuin käsin hieman ohuemmiksi. Paista lohipihvit kypsiksi 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes ovat kauniin värisiä.

Tarjoa lohipihvit mikroaaltouunissa höyrytetyn parsakaalin ja runsaan salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä