Maku

Sitruunaiset lohipalat

24 h 25 min
0
0

Sitruunaiset lohipalat

GL
LA
MA
MU
0
0
Teksti Helena Saine-Laitinen, Marita Joutjärvi
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 800 gkirjolihifileetä

Liemi

  • 2 dlvettä
  • 1 dlbalsamiviinietikkaa
  • 1/2 dlsokeria
  • 2 tlsuolaa
  • 1/2 tlvalkopippuria (kokonaisia)
  • 2 rkltuoretta rosmariinia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (viipaloituna)
  • 1 kplsitruunaa (viipaloituna)

Tee näin

24 h 25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN24 h

Leikkaa lohi tasaisiksi 3 × 3 cm:n kuutioiksi. Nosta palat yhteen kerrokseen laakeaan, reunalliseen astiaan (noin 25 × 25 cm). Asettele kalat niin, että palojen väliin jää hieman tilaa liemelle.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä