Maku

Sitruunaiset lampaankyljykset

24 h 20 min
0
0

Sitruunaiset lampaankyljykset

MU
GL
0
0
Teksti Teresa Välimäki
Kuvat Ari-Pekka Auvinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 800 glampaankyljyksiä

Marinadi

  • 1 dloliiviöljyä
  • 1 kplsitruunaa (mehu)
  • 3 rklsoijakastiketta
  • 1/4 tlsokeria
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 rkltuoretta rosmariinia

Paistamiseen

  • 2 rklvoita
  • 1/2 tlsuolaa

Tee näin

24 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN24 h

Sekoita marinadin oliiviöljyyn sitruunamehu, soijakastike, sokeri ja mustapippuri. Valele kyljykset marinadilla, ripottele kyljysten pinnalle tuoretta rosmariinia ja anna maustua kelmun alla jääkaapissa yön yli.

Nosta kyljykset huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista.

Sulata voi kuumalla pannulla ja paista kyljyksiä pari minuuttia molemmilta puolilta.

Lado kyljykset uunivuokaan, mausta suolalla, peitä foliolla ja pidä sitruunaiset lampaankyljykset lämpiminä noin 50-asteisessa uunissa tarjoiluun asti.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä