Maku

Sitruunaiset kevätvihannekset

15 min
0
0

Sitruunaiset kevätvihannekset

GL
KA
MU
0
0
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Sari Tammikari
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 4 kplkevätsipulia
  • 2 dlsokeriherneenpalkoja
  • 3 kplporkkanaa
  • 10 kplparsaa
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1 rklvoita
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 tlsitruunamehua

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Huuhtele kevätsipulinvarret. Riivi sokeriherneet. Kuori porkkanat ja parsanvarret. Leikkaa ne kaikki reilunkokoisiksi paloiksi.
Kuumenna isossa kasarissa öljy ja voi ja ruskista siinä kevätsipulinvarsi- ja porkkanapalat. Anna niiden kypsyä noin 2 minuuttia.
Lisää pannulle sokeriherneen palot ja parsapalat. Ruskista paloja muutama minuutti, kunnes ne pehmenevät hiukan.
Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä