0(0)
Sitruunainen valkosipuli-jättikatkarapupannu tekee vaikutuksen illallisseuraan vain 25 minuutin kokkauksella!
Gluteeniton
Maidoton
Munaton
Laktoositon
25 min
Menestyksekkään illallisen kaava on tässä: upota pannuun jättikatkarapujen lisäksi kasa valkosipulia, pinaattia ja pähkinöitä sekä lorauta mausteeksi tilkka vermuttia ja sitruunanmehua.
29.9.2022
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
400 graakoja jättikatkarapuja (MSC, pakaste)
1 dlcashewpähkinöitä
5valkosipulinkynttä
1luomusitruuna
2 rkloliiviöljyä
½ tlchilihiutaleita
½ dlvermuttia
50 gpinaattia

Sitruunainen valkosipuli-jättikatkarapupannu – ohje:

  1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paahda pähkinät kuivalla pannulla ja leikkaa veitsellä pienemmiksi.
  3. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese sitruuna ja raasta sen kuori. Kuullota valkosipulia hetki öljyssä pannulla. Lisää sitruunankuoriraaste ja chilihiutaleet.
  4. Lisää katkaravut pannulle. Paista rapuja molemmin puolin noin minuutin ajan. Lisää vermutti ja anna hautua 1–2 minuuttia.
  5. Lisää lopuksi pinaatti. Viimeistele pähkinöillä. Tarjoa katkarapupannu esimerkiksi keitetyn riisin tai rapean leivän kanssa.
1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.