Maku

Sitruunainen kesäkurpitsakastike

20 min
MU
KA
4.67
0


 

Tulosta
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Antti Sepponen

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplkesäkurpitsaa
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1 kplsitruunaa (kuoriraaste, mehu)
  • 200 gtuorejuustoa (rasvaa 6-11 %) (maustamaton)
  • 1 dlkevytmaitoa
  • 3 rkltuoretta tilliä (hienonnettuna)

Lisäksi

  • 400 gtäysjyväpastaa

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa. Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota kasviksia öljyssä paistokasarissa.

Lisää raastettu sitruunankuori ja puristettu sitruunamehu. Sekoittele joukkoon tuorejuusto ja anna juuston sulaa.

Sekoita hyvin, lisää maito ja hienonnettu tilli. Kiehauta sitruunainen kesäkurpitsakastike.

Keitä pastaa neljän hengen annos pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa sitruunainen kesäkurpitsakastike pastan kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.67