Maku

Sitruunainen hernepasta

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
KA
0
0
Julkaistu: 16.10.2010


Ainekset (3 annosta)

  • 350 gtuorepastaa
  • 200 gherneitä (pakaste)
  • 1 rklsitruunankuoriraastetta
  • 1 rklsitruunamehua
  • 200 gtuorejuustoa (rasvaa 6-11 %) (yrtti)
  • 1 dlruokakermaa (rasvaa 5 %, vähälaktoosinen)
  • 1/2 dltuoretta basilikaa (silputtuna)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/2 dlparmesaanijuustoa (raastettuna)
Tulosta

Kypsennä tuorepasta paketin ohjeen mukaan, valuta se ja kumoa pannulle. Lisää loput aineksista ja kuumenna sekoittaen. Mausta suolalla ja mustapippurirouheella ja tarjoa raastetun parmesaanijuuston kanssa.

Kommentoi »