”Leipojana olen hyvin intohimoinen ja luova. Tykkään kokeilla uusia juttuja. Ideoita pyörii mielessä koko ajan niin paljon, että välillä on ryhdyttävä heti leipomaan, kun inspiraatio iskee. Tykkään leipoa erityisesti juusto- ja mutakakkuja, sillä niitä voi maustaa loputtomasti erilaisilla makuyhdistelmillä.
Tämä kakku syntyi, kun inspiroiduin yhdistämään britakakun ja valkosuklaa-sitruunamutakakun. Sitruuna tasapainottaa makeaa valkosuklaata, ja lisää raikkautta saa koristelemalla kakun kermavaahdolla ja marjoilla. Kakusta saa erilaisen suklaamakua vaihtamalla. Loistava yhdistelmä voisi olla maito- tai tummasuklainen mutakakku appelsiinilla höystettynä.”
Emma Pekkanen, Lieksa. Katso lisää Emman keittiöbravuureita Instagramissa @emmasofiacake.