Kotivinkki

Sitruuna-siikaleipä

0
0

Sitruuna-siikaleipä

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 3 kplsitruunan mehu
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 cmtuoretta inkivääriä
  • 1 rklomenaviinietikkaa
  • 3 rklsokeria
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlrouhittua mustapippuria
  • 300 gsiikafileetä
  • 2 kplkevätsipulia
  • 4 palaaruisleipää

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Purista sitruunoista mehu. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri.

2. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.

3. Leikkaa siikafileet ohuiksi viipaleiksi.

4. Laita kastiketta ja kalaviipaleita kerroksittain vuokaan. Varmista, että kastike leviää tasaisesti.

5. Anna fileepalojen marinoitua ainakin puoli tuntia. Valuta ylimääräinen marinadi pois.

6. Voitele ruisleivät. Hienonna kevätsipulia leivän päälle ja asettele kalapalat kevätsipulin päälle.

Vinkki!

Osta: sitruunoita, valkosipulia, inkivääriä, omenaviinietikkaa, siikafileitä, kevätsipulia

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä