Huuhtele naudan kieli huolellisesti kylmällä vedellä.
Siirrä kieli kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja kuori pinnalle kertyvä vaahto pois reikäkauhalla.
Lisää liemeen mausteet ja kuorittu ja paloiteltu sipuli.
Keitä kieli keskilämmöllä kannen alla kypsäksi ja pehmeäksi, noin 3 tuntia.
Nosta kieli keitinliemestä. Poista lämpimästä kielestä nahka heti, jolloin se irtoaa vielä helposti.
Laske kieli keitinliemeensä jäähtymään. Leikkaa jäähtynyt kieli ohuiksi viipaleiksi.
Yhdistä marinadin ainekset. Siirrä viipaloitu kieli rasiaan ja kaada päälle marinadi. Peitä kannella ja nosta jääkaappiin vuorokaudeksi maustumaan.
Ravistele rasiaa muutaman kerran marinoinnin aikana, jotta maut jakautuvat tasaisesti.