Maku

Sitruuna-kanapasta kuuluu arjen luotto-ohjeisiisi

15 min
4.75
0

Sitruuna-kanapasta maistuu koko perheelle. Sitruuna tuo kanaan raikkautta, fetajuusto mukavan suolan. Tähän ohjeeseen jäät koukkuun!
Tulosta
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Pia Inberg

Ainekset (4 annosta)

Sitruuna-kanapasta

  • 2 (400 g)broilerin rintafileetä
  • 1sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1/2 tlcurrya
  • 1/2 tlkurkumaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/3 tlmustapippuria
  • 2 dlruokakermaa
  • 1 dlvettä
  • 1/2sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 100 gfetajuustoa
  • 1/2 rkulehtipersiljaa

Lisäksi

  • 300 g(spiraali)pastaa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Sitruuna-kanapasta valmistuu näin:

  1. Leikkaa broilerinfileet kuutioiksi tai suikaleiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Paista broilerit öljyssä lähes kypsiksi.
  3. Kuullota pannulla myös sipulit.
  4. Mausta currylla, kurkumalla, suolalla ja mustapippurilla.
  5. Kaada joukkoon kerma ja vesi. Anna hautua kannen alla 5 minuuttia.
  6. Raasta puolen sitruunan kuori ja purista mehu ja lisää kastikkeeseen. Murenna feta joukkoon ja viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla.
  7. Tarjoa kastike keitetyn pastan kanssa.
MITÄ PIDIT?
4.75