0(0)
Aamiaispöydän piristys! Surauta pikaiseen smoothiekulhoon mangoa, sitrushedelmiä ja paksua jogurttia
gluteeniton
munaton
kasvis
15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen
Klementiineistä, appelsiineista ja mangosta valmistettu smoothiekulho saa lisäväriä kurkumasta ja koristuksen pinnalle kasatuista marjoista, hedelmistä ja muista ripotteista. Mitä ihanin aamupala!
Julkaistu 20.2.2023
Maku
Reseptin ainekset 2 annosta
1 ps (300 g)pakastettuja mangokuutioita (Pirkka)
2klementiiniä
2veriappelsiinia tai appelsiinia
½sitruunan mehu
1 dlturkkilaista tai kreikkalaista jogurttia
½ tlkurkumaa
¼ tlmustapippuria
Päälle
½limeä
¼sitruuna
½ dlpensasmustikoita tai mustikoita
½ dlvadelmia
1 rklkookoslastuja
(½ rklkuivattuja kukkia)

Sitruksinen mangosmoothiekulho – ohje:

  1. Kuori klementiinit ja appelsiinit.
  2. Laita jäiset mangokuutiot ja sitrushedelmät tehosekoittimeen.
  3. Purista päälle sitruunanmehu ja lusikoi jogurtti. Lisää mausteet.
  4. Käytä konetta, kunnes seos on tasaista. Kaada annoskulhoihin.
  5. Leikkaa lime ja sitruuna viipaleiksi ja viipaleet vielä neljään osaan. Koristele smoothiet sitruspaloilla, marjoilla, kookoslastuilla ja halutessasi kuivatuilla kukilla. Tarjoa heti.

Vinkki!

Hyödynnä mangon sesonki syksyllä, talvella ja keväällä: leikkaa tuore mango kuutioiksi, pakasta vadilla ja pussita jäisinä. Mangokuutiot säilyvät pakastimessa pari kuukautta.

Kommentoi »